Antrenamente si tarife

Vino la primul antrenament GRATUIT pentru a sti ce ti se potriveste. 

Atentie!

In prezent antrenamentele se desfasoara exclusiv online. Respectam obligatiile impuse de autoritati cu dorinta sincera de a contribui la limitarea raspandirii COVID-19. 

Detaliile de mai jos, legate de antrenamente, sunt valabile si pentru sesiunile online, pe care vom contiua sa le desfasuram pana vom putea reveni in sala. Dat fiind ca sunt foarte bine primite, inclusiv de cei care nu pot participa la sala, vom continua sa le oferim si dupa aceasta perioada complicata, intr-o forma adaptata.

2K Basic

2 sedinte pe saptamana

1 Editie 100€
8 Antrenamente
3 Editii 250€
24 Antrenamente
6 Editii 480€
48 Antrenamente

2K Full

3 sedinte pe saptamana

1 Editie 130€
8 Antrenamente
3 Editii 340€
24 Antrenamente
6 Editii 625€
48 Antrenamente

O editie de antrenamente la 2k Sport House
contine suplimentar:

Preturi si antrenamente
  • 1 antrenament Basic Training – executarea corecta a exercitiilor este foarte importanta atat din punctul de vedere al eficientei antrenamentului si atingerii obiectivului, dar si din punct de vedere al sanatatii – sistem osos, sistem muscular, articulatii si incheieturi
  • 1 sedinta privata de intrebari cu Razvan (la cerere)
  • 1 speech motivational pe subiecte sportive
  • Outdor training (Aprilie – Octombrie): antrenament de alergare, tehnica de alergare corecta, stabilire si ajutor in atingerea diferitelor obiective de fitness ( semi-maratoane, maratoane, alegerea echipamentului,
  • Acces in comunitatea 2K Sport House
  • 2 sedinte extra – pentru recuperarea sedintelor pierdute

Antrenamente

Antrenamentele sunt de tipul body training. Mai exact, exercitiile sunt formate din miscari de baza (genuflexiuni, flotari, fandari, abdomene) combinate „cu cap” pentru a crea un antrenament dinamic și solicitant. Aceste combinatii de exercitii sunt derivate din pregatirea fizica a mai multor sporturi olimpice: Judo, Atletism si sporturi de echipa.

Marele beneficiu este ca ai parte de exercitii cardio si de forta, in acelasi antrenament. Sistemul de antrenament este facut in asa fel incat corpul sa se adapteze la efort crescandu-si astfel rezistenta, coordonarea, mobilitatea si forta

Antrenamentul difera de la o sesiune la alta. Tipurile de antrenament efectuate in 4 saptamani ( 1 Editie) sunt: Tabata, Circuit Training, Interval Training, Cardio Training.

Clasele au maxim 10 participanti pentru ca fiecare sa primeasca suficienta atentie in vederea executarii unui antrenament de calitate. Te bucuri astfel de un mediu intim si prietenos.

In cazul unor motive obiective, anuntate din timp, putem suspenda abonamentele astfel:

  • la 1 Editie (4 saptamani) suspendarea poate fi facuta pentru o perioada de maxim o saptamana.
  • La 3 Editii (12 saptamani) suspendarea poate fi facuta pentru o perioada de maxim 3 saptamani.
Tabata

Tabata

Circuit Training

Circuit Training

Interval Training

Interval Training

Cardio Training

Cardio Training

Program antrenamente

Luni – Joi de la 19:00 si 20:00

Marti & Joi de le 8:00

Zile pereche pentru antrenamente
Luni și Miercuri,  Marți și Joi

2K Sport Familie

Antrenament pentru mamici

Stim ce inseamna sa fii mama! Sa-ti doresti sa fii sanatoasa si in forma buna pentru tine si pentru copilul tau. Sa fii alaturi de alte mamici care trec prin provocari si bucurii similare.

Asa ca, pentru a-ti oferi un spatiu sigur si adaptat acestei perioade din viata ta, am creat o grupa pentru mamici, cu program adaptat si combinatiile de antrenement cele mai potrivite.

Contacteaza-ne pentru a-ti oferi mai multe detalii.

Bucura-te de tine!

Incepe chiar ACUM